Kripto FETÖ cüler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kripto FETÖ cüler
Cem Küçük kriptoları deşifre etmeye devam ediyor

Kaç gündür Sözcü gazetesinin 17-25 Aralık’tan başlayarak 15 Temmuz’a kadar FETÖ’ye bilerek ve isteyerek nasıl destek verdiklerini örnekleriyle anlatıyoruz. Neredeyse bütün Sözcü yazarları bilerek ve isteyerek FETÖ’ye yardım ve yataklık etmişler. Savcılarımız ikinci iddianameyle her şeyi mükemmel şekilde izah etmişler.

Yazdıklarımıza, söylediklerimize cevap veremeyen Sözcü yazarları sadece iftira atıyorlar. Kendilerini kurtarmak için her yalana başvuruyorlar. Soner Yalçın da bunlardan biri. 17-25 Aralık’ta kendisi ve Amerika’daki emir erinin FETÖ tapelerine nasıl destek çıktıklarını ve Tayyip Erdoğan’ı devirmek için yazdıkları yazılardan örnekleri buradan çok verdim. İşin bir de FETÖ’nün Karşı gazetesi kısmı var. Nasıl mı? Anlatalım... 

FETÖ 17-25 Aralık’ta elindeki tapeleri ve bilgileri sadece Zaman, Bugün, Kanaltürk vb’de kullanamazdı, çünkü bunlar aleni  FETÖ kanallarıydı. O dönem Sözcü, Hürriyet, Habertürk tamamen FETÖ yanlısı yayınlar yaptılar. Elbette FETÖ’cü olmayan, Atatürkçü, solcu, sosyalist, komünist görünümlü gazete ve TV'lere de ihtiyaç vardı. İşte onlardan biri Karşı gazetesiydi. Tanıtımını 20 Ocak 2014 tarihinde Odatv’den çıkan metinden okuyalım:

“Eren Erdem'in Genel Yayın Yönetmeni olduğu Karşı gazetesi Türkiye'nin tanınmış gazeteci ve yazarlarını bünyesinde buluşturdu. Daha çıkmadan konuşulmaya başlayan yeni gazetenin yönetiminde Erdem'le birlikte Mehmet Bozkurt ve Kutlu Esendemir'in de olduğu öğrenildi. Karşı'nın yazı işleri müdürlüğü görevini ise Oğuzhan Beyaz üstlendi. ‘Yalana Karşı Gerçeğin Gazetesi’ sloganıyla yayın hayatına başlayacak Karşı Gazetesi, 9 Şubat Pazar günü okurlarıyla buluşacak.”

Hımm, peki bu gazetenin yazarları kimmiş, onu da 23 Ocak 2014’de Odatv’de çıkan haberden özetleyerek verelim:

“27 yıldır gazetecilik yapan deneyimli kalem Serdar Akinan, CNN Türk’te editörlük görevini sürdüren Ahu Özyurt, Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu, Abdüllatif Şener, İhsan Eliaçık, oyuncu Levent Üzümcü, oyuncu Şebnem Sönmez, televizyoncu Sevim Gözay...” Böyle devam ediyor. 

Ocak 2015 tarihinde o zamanlar Ahaber’de program yapan Mehmet Ali Önel, Deşifre programında Karşı gazetesinin sahibi Turan Ababey’le bir söyleşi yaptı. Ababey ne demişti, hatırlayalım: 

“Tapeler cemaatin bir şirketinden geliyordu. MİT tırlarıyla ilgili görüntüler ilk bize geliyordu. Soruşturmalar, kasetler her şey geliyordu. Bütün tapeler cemaatin bir şirketine geliyordu oradan da bize geliyordu. Tır dolusu kâğıdımı Taraf gazetesi zimmetime geçirdi. Sıkıştığım zaman gazeteyi Zaman gazetesi basıyordu. Gülen ile ilgili açıklamalarımı sözde özgür basın yayınlamadı.”

Yazının devamı için tıkalyın

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakkal amca 62 yıldır mesleğini sürdürüyorÖnceki Haber

Bakkal amca 62 yıldır mesleğini sürdürüy...

Son terörist temizleninceye kadar mücadele devam edecekSonraki Haber

Son terörist temizleninceye kadar mücade...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-