© Müzakerat 2017 - 2021

Galatasaray'ın istediği futbolcu hayatını kaybetti

Tüm dünya Emiliano Sala'nın akıbetini merak ediyor... Cardiff City'nin rekor transferi Emiliano Sala'yı taşıyan uçaktan haber alınamıyor. Öte yandan yıldız golcüye ait bir ses kaydı ortaya çıktı. Arama kurtarma ekipleri, Sala'yı taşıyan uçağın düştüğünü düşündüklerini belirtti.

EMILIANO SALA ÖLDÜ MÜ?

Dünya bu sorunun yanıtını merak ediyor. Premier lig ekiplerinden Cardiff City'nin yeni transferi Arjantinli Emiliano Sala'yı taşıyan uçak radardan kayboldu. Futbolcuyu taşıyan uçaktan haber alınamıyor.

Pazartesi gecesi Fransa'nın Nantes şehrinden Galler'in başkenti Cardiff'e hareket eden Piper Malibu marka jet ile irtibat, Manş Denizi'nde bulunan Guernsey Adası yakınlarında kesildi.

Büyük Britanya Meteoroloji Servisi ise uçuş sırasında hava durumunun ve rüzgar hızının çok kötü düzeyde olmadığı ancak arama çalışmaları esnasında yağış ve rüzgar hızının yükseldiğini paylaştı.

Arama kurtarma çalışmaları için "Channel Adaları, İngiltere ve Fransa'nın katılımıyla yapılan 15 saatlik aramada suda bazı nesnelere rastlandı." ifadesi kullanıldı.

Bir süre ara verilen arama çalışmalarına yeniden başlandı.

SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Sala'ya ait olduğu doğrulanan bir ses kaydı ortaya çıktı. Sala'nın ses kaydı şu şekilde:

"Selam millet, nasılsınız? Millet ben öldüm. Nantes'deydim ve burada işlerim vardı, işler asla bitmiyor. Asla bitmiyor. Asla. Düşecekmiş gibi görünen bir uçaktayım ve Cardiff'e gidiyorum, çılgınlık. Yarın başlamış olacağız, öğleden sonra yeni takımımdaki çocuklarla antrenmana başlayacağız. Bakalım neler olacak. Kardeşlerim sizler nasılsınız? İyi misiniz? 1.5 saat içinde benden haber alamazsanız, beni arayacak birini gönderecekler mi bilmiyorum çünkü beni bulamazlarsa biliyorsunuz. Baba, çok korkuyorum"

 

GALATASARAY'IN YAKIN TAKİBİNDEYDİ

Yaz aylarında Galatasaray'dan transfer teklifi alan yıldız golcü, teklifin reddedilmesi üzerine hayal kırıklığı yaşadığını dile getirmişti.

Sala, Galatasaray'ın kendisini istediğini ve transferin gerçekleşmemesinden dolayı da hayal kırıklığına uğradığını söylemişti. Sala, "Kulübümün Galatasaray'dan gelen teklifi reddetmesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı" diye konuşmuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER