sahibinden.com, genç yazılımcıları sektöre kazandırmaya devam ediyor
GÜNDEMsahibinden.comun bu yıl 3üncüsünü gerçekleştirdiği dev.akademi programının finalinde, yaklaşık 1.500 aday arasından seçilen 12 genç yetenek, yazılım dünyasına adım atarak şirketin ArGe ekibiyle yeni projeler geliştirme imkanı yakaladı
İSTANBUL (AA) Gelişmiş altyapısı ve uzman yazılım kadrosuyla güçlü bir teknoloji şirketi olan sahibinden.com, dev.akademi kariyer geliştirme programıyla başarılı genç yetenekleri, yeni nesil yazılımcılar olarak teknoloji dünyasına kazandırmaya devam ediyor.
sahibinden.com açıklamasına göre, şirket tarafından her yıl düzenlenen dev.akademi programında, yazılım sektörüne ilgi duyan ve kariyerini bu alanda geliştirmek isteyen genç yeteneklere yazılım dünyasına adım atma fırsatı sunuluyor.
sahibinden.com'un bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdiği dev.akademi programının finalinde, yaklaşık 1500 aday arasından seçilen 12 genç yetenek, yazılım dünyasına adım atarak şirketin ArGe ekibiyle yeni projeler geliştirme imkanı yakaladı. Yetenekli gençler, sahibinden.com yazılım ekibinde tam zamanlı çalışma fırsatının yanı sıra para ödülünün de sahibi oldu.
sahibinden.com'un ilkini Kasım 2017'de düzenlediği dev.akademi'ye 3 yılda 3 binin üzerinde başvuru yapıldı. Ülke genelinde kariyerine yazılım alanında yön vermek isteyen üniversite 4'üncü sınıf, yeni mezun, yüksek lisans/doktora öğrencisi ya da iş hayatında en fazla 6 ay deneyime sahip adayların yaptığı başvurular neticesinde, toplamda 50 genç yetenek dev.akademi Yazılım Maratonu'na katılırken, içlerinden en başarılı 12 genç yetenek sahibinden.com'da çalışma fırsatı kazandı.
"Genç yazılımcılara büyük ölçekli ortamda çalışma fırsatı sunuyor"
Açıklamada programla ilgili değerlendirmelerine yer verilen sahibinden.com ArGe Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Akif Arsoy, dev.akademi programıyla 3 yıldır yetenekli gençlerle buluştuklarını belirterek, şunları kaydetti:
"dev.akademi programının üçüncü döneminde ilk iki dönemdeki sayımızı aşarak 12 genç mühendisi aramıza katmaya hazırlanıyoruz. dev.akademi programımızın ArGe bölümünde işe alım ve ekip güçlendirme stratejimizin merkezine yerleştiğini söyleyebilirim. dev.akademi programı, iş hayatına atılan genç yazılımcılara büyük ölçekli ve geliştirici bir ortamda çalışma fırsatı sunarken bize de üretken, yetenekli ve hızlı uyum sağlayan yazılımcılar ile çalışma fırsatını kazandırdı."
İlginizi Çekebilir
Zap'ta kilit kapandı
Terör örgütüne "pençe" darbesi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Bu yılın başından itibaren 2 bin 564 terörist etkisiz hale getirilmiştir. En son, kahraman Mehmetçiğin büyük özverisi ve gayretiyle artık Zap’ta da kilit kapatılmıştır" dedi.
İsrail'e hiçbir ürünün ihracatına izin vermiyoruz
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Filistin Ekonomi Bakanı’nın özellikle paylaştığı bilgiyi tavsiye ederim. 624 kodu İsrail’e ihracattır. 625 kodu da Filistin’e ihracattır. 624 kodlu hiçbir ürüne izin vermediğimizi söylemek isterim” dedi
Türkiye, İttifakımıza paha biçilmez katkılarda bulunuyor
NATO Genel Sekreteri Rutte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelmeyi sabırsızlıkla beklediğini dile getirerek, "Giderek öngörülemez hale gelen bir dünyada Türkiye, İttifakımıza paha biçilmez katkılarda bulunarak güney kanadımızdaki caydırıcılığı güçlendiriyor" dedi.
Türk Dünyası Şartı kabul edildi
Ortak tarih, ortak edebiyat, ortak kültür... Türk Dünyası, gücünü Türk Devletleri Teşkilatı ile artırıyor. Türk Devletlerinin liderleri kardeşlik bağlarını güçlendirmek ve dayanışma ruhunu sürdürmek için Ortak Türk Dünyası fikrini benimsedi. Peki Türk Dünyası Şartı nedir?