QNB Finansbankta eDefter ile Mali Analiz dönemi başladı
EKONOMİeDefter hizmetini QNB Finansbank iştiraki eFinans’tan alan firmalar, eDefter’lerinin QNB Finansbank’a sistemsel olarak aktarılmasına izin vererek kredi tekliflerindeki finansal bilgi girişlerini ayrıca bir evrak iletimine gerek kalmaksızın gerçekleştirebiliyor
İSTANBUL (AA) QNB Finansbank, eDefter ile Mali Analiz hizmeti ile bankacılık sektöründeki nakit yönetimi çözümlerine bir yenisini daha ekledi.
Bankadan yapılan açıklamaya göre, QNB Finansbank, firmaların iş yapış süreçlerini kolaylaştıracak bankacılık ürünlerine bir yenisini daha ekledi. eDefter hizmetini QNB Finansbank iştiraki eFinans’tan alan firmalar, eDefter’lerinin QNB Finansbank’a sistemsel olarak aktarılmasına izin vererek kredi tekliflerindeki finansal bilgi girişlerini ayrıca bir evrak iletimine gerek kalmaksızın gerçekleştirebiliyor.
Kredi kullanan eDefter kullanıcıları için tasarlanan "eDefter ile Mali Analiz" hizmeti sayesinde QNB Finansbank, firmaların bankayla mali veri paylaşım yükünü ortadan kaldırarak zaman tasarrufu sağlıyor.
eFinans portalı üzerinden görüntüleme izni veren firmaların defter verileri elektronik ortamda banka sistemine aktarılıyor ve oluşan mali veriler sadece yetkili kişiler tarafından görüntülenebiliyor. Veri aktarımı dönemsel olarak otomatik gerçekleştiğinden ayrıca evrak takibine gerek kalmıyor ve kredi talebinde bulunan müşterilerin kredi süreçleri kısalıyor. Kullanıcılarına hızlı bir çözüm sunan "eDefter ile Mali Analiz" hizmetiyle QNB Finansbank, aynı zamanda müşteri bilgilerinin gizliliğine de önem veriyor.
“eFatura ve eDefter’e entegre ürünlerin önemi giderek artıyor”
Açıklamada görüşlerine yer verilen QNB Finansbank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ömür Tan, yeni hizmetlerine ilişkin şunları kaydetti:
"eFatura, eDefter gibi dijitalleşen uygulamaların daha fazla işletmenin hayatına girmesinden yola çıkarak edönüşüm servisleriyle entegre ürün yelpazemizi genişletiyoruz. eDefter’le mali analiz döneminin başlamasıyla, kredili müşterilerimize ait bankamızın ihtiyaç duyduğu dönemsel mali verilerin paylaşım süreci dijitalleşiyor. Hedefimiz, KOBİ’lere ve ticari firmalara zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan online çözümlerimizle hayatlarını kolaylaştırmak ve bankacılık sektöründe euygulamalar denince akla ilk gelen banka olmak.”
2015 yılında tüzel müşterilerin nakit ihtiyacına cevap vermek için eFatura teminatlı kredi ürününü hayata geçiren QNB Finansbank, bu ürün ile eFinans’tan eFatura hizmeti alan tüzel firmalara alacaklı oldukları eFaturalarını teminat göstererek kredi kullanım imkanı sunuyor. eFatura teminatlı kredi ile firmalar finansman ihtiyacını karşılamak üzere alternatif bir teminat fırsatını kullanabiliyor ve alacağın vadesini beklemeden nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.
Müşterilerine geleneksel bankacılık hizmetleri dışında yenilikçi birçok hizmet sunan QNB Finansbank şimdi de uygulamaya aldığı yeni hizmeti “eDefter ile Mali Analiz” ile kredi süreçlerinin dijitalleşmesi yönünde önemli bir adım atmakla birlikte tüzel firmaların bankacılık işlemlerinde de daha düşük maliyetli ve daha hızlı servis alması yönünde önemli bir hizmeti bankacılık sektörüne kazandırmış oldu.
İlginizi Çekebilir
Türkiye, Bilgisayarlı Transit Sisteminin yeni fazına geçti
Ticaret Bakanlığı, gümrük sistemlerinde ulusal ve ortak transit işlemlerinde kullanan "AB-Entegre NCTS Faz 5" uygulamasına geçildiğini duyurdu. Yeni güncelleme uluslararası ticareti destekleyen, verimli ve güvenilir bir transit sistemi oluşturmayı hedefliyor.
Gelecek yıl artık enflasyondan bahsetmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Gelecek yılın özellikle ortalarına, sonbahar dönemlerine geldiğimizde büyük oranda artık enflasyondan bahsetmeyeceğiz" dedi.
TÜFE ekimde aylık yüzde 2,51 arttı
Özel kapsamlı TÜFE ekimde aylık yüzde 2,51 arttı Mevsim etkilerinden arındırılmış özel kapsamlı Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) ekimde bir önceki aya göre yüzde 2,51 artış gösterdi.
Merkez Bankası rezervlerinde yeni rekor
TCMB'nin toplam rezervleri, 25 Ekim haftasında bir önceki haftaya göre 33 milyon dolar artarak 159 milyar 398 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.