© Müzakerat 2017 - 2021

7 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 3 PKK/YPG'li terörist ile Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 4 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Yurt içinde ve sınır ötesinde terörle mücadele kararlılıkla sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 3 PKK/YPG'li terörist ile Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 4 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlık mesajında, "Mehmetçik, kahramanca ve fedakârca mücadeleye devam ediyor!" ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Sinsi tuzağa düşmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kayseri’de son derece iğrenç, rezil bir taciz vakası üzerinden kaos tezgahlandı. Bunlara kimlerin figüranlık yaptığını çok iyi biliyoruz. Bu sinsi tuzağa düşmeyeceğiz. Nefret söylemlerine, faşizme, vandallığa boyun eğmeyeceğiz" dedi.

5 kişinin öldüğü patlamaya ilişkin iki şüpheli tutuklandı

İzmir'de 5 kişinin öldüğü patlamaya ilişkin iki şüpheli tutuklandı İzmir'in Torbalı ilçesinde 5 kişinin öldüğü, 63 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin gözaltına alınan lokanta sahibi kadın ile iş yerindeki tüpü değiştiren kişi tutuklandı.

Kimlerin ne amaçla hareket ettiğini çok iyi biliyoruz

Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, "Suriye’de yaşanan provokatif olaylarda kimlerin ne amaçla hareket ettiğini çok iyi biliyoruz. Özellikle sığınmacılar üzerinden oluşturulmaya çalışılan algı ile ülkemizin birlik ve beraberliğinin zarar görmesine asla izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Provokatif girişimler ve asılsız iddialarla ilgili soruşturmalar sürüyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Suriyeli sığınmacılar üzerinden milletimizin birliğini ve ülkemizin huzurunu bozmaya yönelik faaliyetler ile sosyal medya üzerinden yapılan provokatif girişimler ve asılsız iddialarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından soruşturmalar sürdürülmekte olup, gözaltı kararları verilmektedir" açıklamasını yaptı.

TÜM HABERLER