Yangının, depremin, doğal afetin partisi olmaz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yangının, depremin, doğal afetin partisi olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ahlat'taki Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yangının, depremin, doğal afetin partisi olmaz. Muhalefetin her konuyu siyasallaştıran bu çarpık bakış açısını bir an önce terk etmesini bekliyoruz" dedi.

Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi.

Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümünü, tarihte tekabül ettiği manaya uygun şekilde anmak üzere Ahlat'ta bulunduklarını belirten Erdoğan, bu vesileyle Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni Ahlat'ta topladıklarını söyledi.

Ahlat'ın, Selçuklu yadigarı mezarlıkları ve daha pek çok nadide güzellikleriyle maziden atiye kurulan köprünün kilit taşlarından biri olduğunu ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:

"Başkanlığımızda 21 yıl sonra ilk defa Ankara dışında yapılan bugünkü tarihi kabine toplantımızla Ahlat'a ve Malazgirt'e verdiğimiz ehemmiyeti, münhasıran göstermiş olduk. İnşallah bundan sonra da Malazgirt ruhunu yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak için çalışmalarımızı çok boyutlu bir şekilde devam ettireceğiz."

Son kabine toplantısından bu yana Türkiye'yi hedefleriyle buluşturma mücadelesini kararlılıkla sürdürdüklerini dile getiren Erdoğan, "Savunma Sanayi İcra Komitesi'nin 2024 yılı ikinci toplantısında ülkemizin savunma kapasitesini güçlendirecek kritik kararlar aldık. Yerli ve milli imkanlarla geliştirmekte olduğumuz 'Çelik Kubbe' projemizin detaylarını görüştük. Savunma sanayisinde tam bağımsız Türkiye hedefimize ulaşmak için durmadan, dinlenmeden engellere takılmadan koşturuyoruz" diye konuştu.

Kaynak:TRT Haber


  • 0
    SEVDÄ°M
  • 0
    ALKIÅž
  • 0
    KOMÄ°K
  • 0
    Ä°NANILMAZ
  • 0
    ÃœZGÃœN
  • 0
    KIZGIN
Gazze nüfusunun yaklaşık yüzde 90'ı yerinden edildiÖnceki Haber

Gazze nüfusunun yaklaşık yüzde 90'ı yeri...

Kira gelirini beyan etmeyenlere ceza yoldaSonraki Haber

Kira gelirini beyan etmeyenlere ceza yol...

Yorum Yazın

BaÅŸka haber bulunmuyor!

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-g�venilir casino siteleri-aresbet-