THYnin rüya uçağı ABDde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
THYnin rüya uçağı ABDde
THYnin kısa süre önce filosuna kattığı yeni Boeing 7879 Dreamliner yolcu uçağı, ilk İstanbulWashington seferini gerçekleştirdi Washington Dulles Uluslararası Havalimanına ilk inişini yapan uçak, itfaiye araçlarının su takı töreniyle karşılandı THY Washington Müdürü Özer Güler: İstanbulWashington seferlerimize eklenen 7879 Dreamliner ile değerli müşterilerimize daha kaliteli bir hizmet sunabileceğimiz için çok mutlu ve gururluyuz

WASHINGTON (AA) Türk Hava Yollarının (THY) kısa süre önce filosuna kattığı yeni "Boeing 7879 Dreamliner" yolcu uçağı, ilk İstanbulWashington seferini gerçekleştirdi.

THY'nin filosuna kısa süre önce katılan ve "rüya uçak" olarak nitelendirilen 7879 Dreamliner, İstanbul Havalimanından aldığı ilk yolcularını Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'na indirdi.

Havalimanına alkışlarla ilk inişini yapan uçak, pistte itfaiye araçlarının "su takı" töreniyle karşılandı.

THY yetkilileri, İstanbul'dan tamamen dolu olarak gelen ilk 7879 Dreamliner'ın Washington'dan tamamen dolu olarak İstanbul'a döneceğini belirtti.

"Bizim için çok özel ve anlamlı bir gün"

7879 Dreamliner'ın ilk İstanbulWashington seferiyle ilgili AA muhabirine açıklama yapan THY Washington Müdürü Özer Güler, yaşadıkları mutluluk ve heyecanı anlattı.

Güler, "Bugün bizim için gerçekten çok özel ve anlamlı bir gün. İstanbulWashington seferlerimize eklenen 7879 Dreamliner ile değerli müşterilerimize daha kaliteli bir hizmet sunabileceğimiz için çok mutlu ve gururluyuz." ifadelerini kullandı.

THY'nin, teslimi için 2017'de Boeing ile görüşmelere başladığı ve geçen yıl 25'i kesin, 5'i opsiyonlu olmak üzere anlaştığı 30 B7879 Dreamliner siparişinin üçüncüsü temmuz ayı sonunda filoya katılmıştı.

THY'nin filosuna katılan ilk "Dreamliner" tipi uçak olan ve Şehit Eren Bülbül'ün anısına "Maçka" ismi verilen uçak, ilk seferini Trabzon'a 8 Temmuz'da gerçekleştirmiş, ilk uluslararası uçuşunu ise 17 Temmuz'da İstanbul'dan Bali'nin başkenti Denpasar'a yapmıştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatayda mühimmat deposundaki patlamaÖnceki Haber

Hatayda mühimmat deposundaki patlama

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz hayatını kaybettiSonraki Haber

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-