Milletimiz bizden başıboş köpek sorununun çözülmesini istiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletimiz bizden başıboş köpek sorununun çözülmesini istiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünyanın hiçbir medeni ülkesinde, modern şehrinde göremeyeceğiniz, bir sokak köpeği popülasyonuyla karşı karşıyayız. Milletimiz bizden bu sorunu çözmemizi istiyor" dedi.

“Biz, sadece milletimize bakar adımımızı da ona göre atarız”

AK Parti’yi kuran, aziz milletimizdir. AK Parti’yi 22 yıl boyunca birinci parti yapan ve bugünlere taşıyan da, milletle ruberu kurduğu irtibattır, iletişimdir. Bugüne kadar milletimizin hiçbir derdine bigâne kalmadık. Hiçbir soruna kulağımızı tıkamadık. Görmezden gelenlerden asla olmadık. Milletimizin sevincine olduğu gibi hüznüne, acısına da ortak olduk, derdini paylaştık; milletimizle daima iç içe, yan yana yaşadık. Başkalarının ne dediği, ne düşündüğü mühim değil; millet ne diyor, millet ne düşünüyor, millet ne söylüyor, biz ona dikkat kesildik. Efendim, muhalefet ne der? Bize ne muhalefetten. Efendim, medyada ne yazarlar, ne söylerler? Bize ne medyadan? Efendim seçkinler rahatsız oluyorlarmış, tuzu kurular gürültü yapıyorlarmış, sesi çok çıkan cazgırlar ortalığı velveleye veriyorlarmış. Bunların hiçbirine bakmayız, hiçbirine aldırmayız. Biz, sadece milletimize bakar, milletimizin ortak hissiyatına bakar, ortak beklentilerine bakar, adımımızı da ona göre atarız.

"Sokak köpeği popülasyonuyla karşı karşıyayız"

Bugün bazı şeyleri açık açık konuşmamız gerekiyor: Birileri ısrarla görmezden gelse de, Türkiye’de bir başıboş köpek sorunu var. Daha önce de ifade ettim: Dünyanın hiçbir medeni ülkesinde, modern şehrinde göremeyeceğiniz, bir sokak köpeği popülasyonuyla karşı karşıyayız. Maalesef bu sayı, her yıl asimetrik bir şekilde katlanarak artıyor. Üstelik bu başıboş köpekler; çocuklara, yetişkinlere, yaşlılara, başka hayvanlara, koyun sürülerine, keçilere saldırıyorlar. Trafik kazalarına sebep oluyor; en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı parçalamak suretiyle bizden kopartıyorlar. Artan kuduz vakalarını, yabancı ülkelerin Türkiye’ye gelen vatandaşlarına yaptığı uyarıları burada saymıyorum bile. Müdahale edilmedikçe sorun daha da büyüyor; kötüleşiyor, mesele tam anlamıyla çığırından çıkıyor. Milletimiz bizden bu sorunu çözmemizi istiyor. Halkımız, sokakların güvenli hale gelmesini istiyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyonÖnceki Haber

MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon

13 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyonSonraki Haber

13 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-