İmamoğlu hiçbir açıklamasında terör iltisaklıları almadım diyemiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu hiçbir açıklamasında terör iltisaklıları almadım diyemiyor
Bakan Soylu'dan İBB'de terör soruşturmasına ilişkin açıklama: İmamoğlu beni aradı kayıtlar var

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, Ankara’da Bakanlık faaliyetlerini içeren "2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı" düzenledi. Bakan Soylu, Yurt içinde terörist sayısı 120'nin altına düşürüldü. 2022 yılında 185 terör eylemi engellenmiştir ve bunların 18'i de canlı bomba eylemidir" açıklamalarında bulundu. İBB'de terör soruşturmasına yönelik İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşmesine ilişkin konuşan Soylu, "İmamoğlu 40 defa aramış bizler de dönüş sağlamışız telefon kayıtları dökümleri de ortada. Aramalar var. 20'sinde konuşma gerçekleştirilmiştir" dedi.

İBB'DE TERÖR SORUŞTURMASI

Atalarımız bazı meseleleri çok uzun tutmamak için güzel laflar söylemişler. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır. Cevapsız aramalarımız da vardır. Cep telefonu aramaları da vardır. Tüm aramaları kim aradı, ne aradı... Allah korusun bir vatandaş arar, çok önemli işleri vardır. Mutlaka döneriz.

Arkadaşlarımız da şahit. İşte "CHP Genel Merkezi beni sıkıştırıyor. Beni onlara ezdirmeyin" diye bir değerlendirme yapabilir. Dediğim gibi bu Cenabı Allah'ın kayıtlarında var. Bugüne kadar 40 arama gerçekleştirildi. 20 tanesiyle karşılıklı görüşme yapılmış. Bütün arama kayıtları burada. 29 keresini karşı taraf aramış. 11'ine de ben geri dönmüşüm. Benden CHP Genel Merkezi'ne karşı ezilmemeyi de isteyebilirsin. Bu da normaldir. Cevabımı veriyorum. Arkadaş çok ve heyecanlı olduğu için.
 

''TERÖR İLTİSAKLILARI ALMADIM DEMİYOR''

Geçen sene Özgür Özel'in sorduğu soru üzerine, dedik ki terörle iltisaklı gözüküyor. Müfettiş görevlendirdik, müfettiş işin 11 ayda bitirdi. Dosyayı tanzim ettiler. Yargıya gönderdiler. Bundan sonrası yargının işi. Senin de teftiş kurulun var. İncelemeni yaparsın. İmamoğlu hiçbir açıklamasında terör iltisaklıları almadım demiyor. Aldım ama sorun bakalım niye aldım diyor. Dağda bulunmuş kişileri alırsanız bu terör yoğunluklu iş olur.

 

 

Kaynak:Yeni Şafak


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu start değil, finishÖnceki Haber

Bu start değil, finish

6’lı Masa Yine ToplanıyorSonraki Haber

6’lı Masa Yine Toplanıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-tokyobet-tokyobet-deneme bonusu-