© Müzakerat 2017 - 2021

Erdoğan'dan ABD'ye FETÖ tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye FETÖ tepkisi: Gönderdiğimiz dosyalara rağmen kapısını çalan olmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlenen İslam Dünyası Anayasa Yargısı Konferansı Açılış Kongresi’nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, önümüzdeki yıl yargıyı güçlendirecek reformları hayata geçirmek istediklerini ifade ederken Yunanistan'ın göçmen ve mültecilere uyguladığı politikaları sert sözlerle eleştirdi. Batı'nın terörle mücadele konusunda Türkiye'yi yalnız bıraktığını ve darbeci firarileri ev sahipliği yaptığını belirten Erdoğan bu iki yüzlü tavra tepki gösterdi. ABD'ye gönderilen evraklara rağmen FETÖ elebaşının iadesinin yapılmadığını bir kez daha yineleyen Erdoğan, Washington yönetimine "Gönderdiğimiz dosyalara rağmen kapısını çalan olmadı" ifadelerini kullanarak eleştirdi.

FETÖ VE PKK'LI TERÖRİSTLERE KUCAK AÇIYOR

Suriyeli, Iraklı göçmenlere kapı duvar olanlar, sıra PKK'lı, FETÖ'cülere kucak açıyor. Bölücü terör örgütü her yıl bu ülkelerde topladığı paralarla finanse ediyor. Tanımı, sınırı belli olmayan bir siyasi sığınmanın arkasına sığınılarak teröristler korunmaktadır. Suriyeli, Afrikalı göçmenlere kapı duvar olan ülkeler sıra PKK'lı FETÖ'cü ülkere gelince kapılarını açıyor. Bölücü terör örgütü bu ülkelerde topladığı milyonlarca euroyla Suriye, Irak ve Türkiye'ye saldırılar için kendini finanse ediyor. Adları suç dosyaları ayyuka çıkan birçok firarı darbeciyle ilgili taleplere rağmen Batı ülkeler hiçbir hukuki adım atmadılar.
ABD'YE FETÖ TEPKİSİ

Bütün kloser belgeler ortada ama barındıkları ülkede FETÖ elebaşınının kapısını çalan olmadı. 15 Temmuz gecesinde 250 vatandaşımızı şehit eden teröristler Avrupa ülkelerinde ellerini kollarını sallayarak geziyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER